maanantai 6. syyskuuta 2010

Ravinteli Bertha

Tampereen uusin ravintolatulokas Ravinteli Bertha avasi ovensa syyskuun 2. päivänä osoitteessa Rautatienkatu 14 ja päätimme suunnistaa Viiniritariveljeskunnan joukolla tutustumaan talon tarjontaan. Tulokkaan takana olevat herrat Mika Roito, Pekka Salmela ja Pasi Mamia ovat useimmille tuttuja alan ammattilaisia ja vuosien kokemuksen omaavia taitajia. Heidän yhtenä johtoajatuksenaan on tuoda kaikki eläimestä saatava raaka-aine herkkusuiden lautaselle – ei kuitenkaan tavoitteena mikään extreme urheilu vaan selkeät, perinteiset maut ja lähialueen raaka-aineiden saatavuus.

Ruokalista vaihtuu usein joka tekee vierailut mielenkiintoisiksi sillä näin pääsee kokemaan aivan uusia makuja. Ensivierailun listalta maistoimme tuoretta kampasimpukkaa, eskolan vasikkaa ja possun poskea. Todella maittavat annokset, joskin voisi todeta että hieman olisi annoksiin toivonut aavistuksen verran lisäkokoa.

Viinivalinnat olivat erittäin onnistuneet ja suositukset toimivat mallikkaasti. Myös juomien esittely oli ammattimaisissa käsissä.

Melkoinen yllätys oli havaita ainutlaatuinen asia ! Kun luonto kutsui ja näin myös tuo tarpeellinen privaattihuone tuli tarkastettua. Upea matto lattiassa ja kankaiset pyyhkeet – taitaa olla ainoa Pirkanmaalla !

Toinen havainto jonka tein; salin ja keittiön väliin on sijoitettu pieni 6-8 hengen kabinetti, jossa esimerkiksi Chef´s Table idea onnistuu mainiosti.

Onnittelut ja menestystä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti